Startpagina > Over Libis > Onze visie

Onze aanpak

Onze oplossingen zijn flexibel, kunnen op zichzelf staan maar zijn ook vlot integreerbaar en beantwoorden aan de wensen van de gebruiker van de 21ste eeuw die zo snel mogelijk aan de juiste informatie wil geraken.

Wij geloven in samenwerken. Daarom zetten we volop in op onze netwerken die hun kennis en ervaring graag met je delen. Samen met gerenommeerde spelers werken wij continu aan oplossingen die de ervaring van de gebruiker tot een hoger niveau brengen.

 

Onze aanpak in enkele kernwoorden

Open

Met onze oplossingen kun je vlot met andere systemen integreren zonder je authenticiteit op te geven. Dit kunnen we realiseren door ons steeds te baseren op internationale standaarden maar ook door te opteren voor producten die we zelf kunnen aanpassen aan je behoeften.

Duurzaam

Wij gaan voor de lange termijn en kiezen voor stabiele en betrouwbare leveranciers die een solide basis vormen waarop we onze dienstverlening kunnen bouwen. Het leveren van duurzame oplossingen houdt ook in dat we met onze partners meedenken en hun noden in een ruimere context bekijken.

Innovatief

Toekomstgericht denken en voortdurend verder evolueren om zo steeds de beste oplossing voor nieuwe behoeften te kunnen voorstellen, typeert onze manier van werken. De kennis en expertise die we in onze innovatieve projecten opdoen, delen we bovendien graag met onze partners.

In dialoog

Interactie met onze opdrachtgever houdt in dat we luisteren naar z’n behoeften, proactief meedenken en van daaruit gericht advies geven. Onze dienstverlening en projecten worden gekenmerkt door een open dialoog met aandacht voor begeleiding, opleiding en een doordachte analyse van de specifieke noden.

Efficiënt

Onder efficiëntie verstaan we een projectmatige en pragmatische aanpak die resulteert in gebruiks- en kostvriendelijke oplossingen waarbij de schaalvoordelen van een netwerk een belangrijke factor zijn.